Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy

Oulun keskustassa sijaitseva täyden palvelun auktorisoitu isännöintitoimisto. Kauttamme saatte kaikki isännöintipalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Olemme Suomen isännöintiliitto ry:n jäsenyritys.

Pyydä tarjous

Rekry

Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy on ISA- auktorisoitu isännöitsijätoimisto, joka hoitaa Oulun alueella asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin ja teknisen isännöinnin tehtäviä. Yritys on toiminut alalla 34-vuotta. Yrityksessämme on paikka avoinna ISÄNNÖITSIJÄLLE.

Työssäsi hoidat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallinnollisia ja teknisiä tehtäviä yhteistyössä hallitusten, palveluntuottajien sekä sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle soveltuvan osaamisen lisäksi aitoa asiakaspalveluasennetta ja hyvää organisointikykyä. Katsomme eduksesi jos sinulla suoritettuna alan koulutuksia esim. IAT, ITS tai AIT. Työtäsi tukee tiimi, johon kuuluvat kiinteistösihteeri, kirjanpitäjät sekä tekninen asiantuntija.

Olet itseohjautuva, sinulla on itsenäinen ja ahkera työskentelyote sekä hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Sinulla tulee olla hyvät keskustelutaidot ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Odotamme työntekijältä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavan, mukavan ja asiantuntevan työyhteisön
  • Nykyaikaisen työympäristön Oulun keskustassa
  • Kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet
  • Kilpailukykyisen palkan

Hakuaikaa on 1.8.2020 saakka. Laitathan hakemuksesi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen tomi@hlahti.com.

Isännöintiliiton uutisia